Freight Applications (TMS)
Få full kontroll over fraktkostnadene dine

Verdien av å jobbe i nettverk

Oppnå en fleksibel innkjøpsprosess og kortere leveringstider i strategien for fraktanskaffelser med vårt globale, åpne og skybaserte nettverk. Koble til dine transportører sømløst for raskere å realisere besparelsene du oppnådde ved den siste anbudsprosessen.

For transportkjøperen

Pagero TMS er spesielt utformet for å passe til bedrifter med verdifulle forsendelser, et internasjonalt nettverk, multimodal strategi og uten egne transportmidler i balansen. Vi samarbeider med deg for å finne den modellen som passer din virksomhet og dine operative behov – uten kompromisser.

Ta kontroll over logistikkutgiftene dine med Freight Applications (TMS)

Kontakt oss

Bygd for en digitalisert verden

Pagero TMS er unik fordi den er utformet fra grunnen av som et Multi-Enterprise Supply Chain Business Network (MESCBN), som tilbyr en høyere grad av automatisering og færre feil i forretningstransaksjonene dine. Vår brukervennlige løsning gir lavere kostnader* og mer effektiv drift.

* Anslåtte besparelser på 5 – 10 % for fraktkostnader ved implementering av TMS (Kilde: ARC Advisory Group)

Intelligens for kontinuerlige forbedringer

Data av høy kvalitet er nøkkelen til å generere forbedringer, og til slutt besparelser, i resultatregnskapet og virksomheten. Pagero TMS sikrer datakvaliteten og påser at transaksjonene dine følger gjeldende regelverk. Anvendt AI-teknologi oversetter fraktdataene dine til konkrete forbedringer.

Komplett eller kompletterende TMS tilbud

Skalerbar mikronettarkitektur sikrer full tilgjengelighet og servicetilbud på et detaljert nivå for bedriftens spesifikke behov, for eksempel automatisert eller halvautomatisert fakturagjennomgang for å komplettere ditt eksisterende transportadministrative system. Enten du er på utkikk etter en komplett TMS-løsning eller kompletterende tjenester for å forbedre dine eksisterende verktøy, er Freight Applications (TMS) noe for deg!

Å ha tilgang til komplett og pålitelig informasjon optimerer vår evne til å fatte riktige beslutninger og ta full kontroll over fraktkostnadene våre på globalt nivå.
Eric Jansson, Manager Logistics Process Management, SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY

Relatert innhold

Resource Centre