Løsninger for naturressurser

Oppfyll endringer i regulatoriske krav, tekniske krav og krav fra markedet

Naturressursindustrien er en av de mest diversifiserte bransjene, og den inkluderer energisektoren (vann, olje og gass, gruvedrift og luft-, vind- og kjernekraft) samt jordbruks-, fiskeri- og skogbrukssektoren. Pagero sine løsninger for naturressursindustrien er utviklet for å sikre at selskaper i bransjen kan følge med i utviklingen, koble seg til et bredt spekter av forretningspartnere og oppfylle stadig endrende krav fra offentlige myndigheter og fra bransjen.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Fleksibilitet i virksomheten din

Med Pagero får du bedre fleksibilitet i virksomheten, med enkel tilkobling til forretningspartnere, interoperabilitet mellom nettverk og med offentlige nav, og vår compliancetjeneste som sikrer at du oppfyller lokale krav i mer enn 50 markeder. Vårt åpne nettverk sørger for at du kan få helt digital dokumentflyt i dine order-to-cash-, purchase-to-pay- og fraktprosesser – uansett hvilke systemer eller prosesser forretningspartnerne dine bruker eller hvilken digital kapasitet de har.

Managed services – aktivering av leverandører

Koble deg raskt og enkelt til forretningspartnerne dine ved hjelp av vårt erfarne og flerspråklige aktiveringsteam. Teamet arbeider i flere tidssoner, og kan tilby en skreddersydd aktiveringsprosess med personlig service og rask brukerstøtte til alle forretningspartnerne dine.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Reduser kostnadene dine med Pagero sine løsninger for naturressursindustrien

KONTAKT OSS

Ved å støtte flere metoder for fakturalevering har vi klart å stimulere og fremskynde prosessen for nye brukere for å oppnå en 100 % digital fakturaflyt i forretningssystemet vårt.

Imad Barake, Vice President Finance – Corporate hos Shawcor