Nettverk

Våre kunder når alle sine forretningspartnere – uansett nettverk

I stadig flere Europeiske land innfører offentlig sektor juridiske krav om e-fakturering. Et antall land benytter PEPPOLs infrastruktur for formidling av e-fakturaene, og antallet vokser.

Pagero har lang erfaring av PEPPOL og vi er et godkjent aksesspunkt i samtlige land der PEPPOL har blitt innført. Våre kunder får automatisk tilgang til oss som aksesspunkt og kan nå alle bedrifter og organisasjoner som er tilkoblet PEPPOL, både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har også samtrafikkavtaler med en mengde andre operatører på markedet slik at våre kunder skal kunne kommunisere elektronisk med alle sine forretningspartnere både i privat og offentlig sektor – uansett hvilket nettverk de bruker.

Å tilkoble seg til Pagero Online via vårt API betyr altså at våre partnere kan tilby sine kunder tilgang til en helhetsleverandør for å kunne håndtere alle sine fakturaer og ordremeldinger – de som sendes via Pagero, via PEPPOL og via andre operatører.

Pagero håndterer alle de områder vi er eksperter innen – integrasjoner, formatkonverteringer og distribusjon av forretningsdokumenter – og våre partnere kan fokusere på det de gjør best – utvikling av forretningssystemer.