Pagero og IFS – globale samarbeidspartnere

//Pagero og IFS – globale samarbeidspartnere
Pagero og IFS – globale samarbeidspartnere 2017-10-12T10:28:04+00:00

Pagero og IFS – globale samarbeidspartnere

Takket være et mangeårig og nært samarbeid mellom Pagero og IFS kan vi tilby våre kunder en global samarbeidsavtale. Samarbeidsavtalen betyr at alle IFS-kunder enkelt og greit, med en ferdig integrasjonsmodell, kan koble seg til Pageros tjenester for å håndtere elektroniske ordre- og fakturameldinger helt automatisk, direkte fra IFS Applications. Kunden arbeider som vanlig i sitt eget forretningssystem og kan kommunisere elektronisk med alle sine forretningspartnere, uansett størrelse, bransje eller system. Informasjonen overføres via Pageros skybaserte forretningsnettverk Pagero Online.

En komplettering til forretningssystemet

Pageros tjenester kompletterer selskapets forretningssystem og hjelper kundene til IFS å effektivisere forretningsprosesser takket være automatiske funksjoner, økt kontroll, økt sikkerhet og økt sporbarhet.

Du når alle dine forretningspartnere

Pageros mål er å tilby våre kunder et nettverk som gjør det mulig å nå alle selskapets forretningspartnere i privat og offentlig sektor, i operatørens egne nettverk og i andre operatørers nettverk.

For at våre kunder skal kunne nå så mange andre selskaper som mulig, har Pagero samtrafikkavtale med en lang rekke andre operatører på markedet. Vi er et godkjent aksesspunkt i alle de landene der PEPPOL er innført. Vi arbeider også aktivt for å koble oss til offentlig sektor i alle land i Europa der e-fakturering er et lovkrav.

Nært samarbeid – bedre kundeservice

Som følge av at Pagero og IFS kjenner hverandre godt og har en nær og kontinuerlig dialog, forenkles prosessen for våre kunder. Vi kan for eksempel forberede saker sammen, noe som sparer tid og gir bedre kundeservice. Våre utviklingsavdelinger samarbeider også og har regelmessig avstemmingsmøter for å optimere tjenestenes funksjonalitet for våre felles kunder.

Dette synes våre kunder

2018-05-02T11:43:47+00:00

Shawcor

Shawcor får bedre effektivitet med Pageros AP automasjonsløsning.

2018-03-28T15:27:59+00:00

Kommunalbanken AS

Kommunalbanken AS ønsket en digital helhetsløsning for å slippe å legge ressurser på faktureringen.

2018-05-02T13:25:19+00:00

Ericsson

Primelog hjalp Ericsson med å utvikle et avansert system for å kontrollere informasjonskvaliteten.

Kommende events

Dette får du når du kobler deg til Pagero Online

  • Rask implementering takket være ferdig integrasjonsmodell
  • Støtte for å håndtere priskatalog, ordre, ordrebekreftelse, leveransebekreftelse, faktura og påminnelse
  • Tilgang til over 1 100 000 selskaper over hele verden via nettverket til Pagero og våre samarbeidspartnere
  • Mulighet for å sende forretningsmeldinger B2B, B2G og B2C
  • Automatisk konvertering til og fra alle formater i Pageros formatbibliotek
  • Transaksjonshistorikk 90 dager
  • Gratis oppdateringer og gratis support
  • Sikker kommunikasjon via kryptert nettverk

Tilleggstjenester

Pagero tilbyr et stort antall tilleggstjenester som enkelt kan legges til for å tilpasse din tjeneste til akkurat ditt selskaps behov. Vi anbefaler IFS-kunder følgende tilleggstjenester slik at de kan optimere sine prosesser:

Med vår erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen på de utfordringene som akkurat ditt selskap står overfor. Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon!

JEG VIL VITE MER!