Digitaliser og effektiviser forretningsprosessene dine
med Pagero

Vi forenkler kjøps- og salgsprosessen

Målet vårt er å gjøre kjøps- og salgsprosessen enkel, uansett hvor stor bedriften din er eller hvor dere har virksomhet. Derfor er nettverket vårt designet for sømløs integrasjon med dine eksisterende systemer og prosesser. Ved hjelp av én tilkobling til vårt globale nettverk kan du oppnå bedre datakvalitet, mer effektive prosesser og få oversikt over bedriftens kjøps- og salgsprosesser i sanntid.

Digitaliser med Pagero Free

Sømløs integrasjon

Åpen, global og skybasert

Pageros åpne nettverk og sømløse integrasjon gir deg friheten og fleksibiliteten til å arbeide med de systemene som passer dine behov – i dag og i fremtiden. Vi tilbyr global rekkevidde og interoperabilitet mellom nettverk, slik at du kan koble deg til alle forretningspartnerne dine over hele verden. Nettverket vårt er skybasert, slik at du kan bruke den samme løsningen uansett hvor du er, uten å måtte tenke på oppdateringer og vedlikehold, samtidig som du kan være trygg på at du oppfyller lokale lover og regler.

Datanøyaktighet

En ny måte å se på data på

Med Pageros nettverk slipper du problemer med dårlig datakvalitet og behov for å vaske data. Informasjonen valideres og berikes før den videresendes til deg, noe som gir lavere feilhåndtering og økt effektivitet. Med tilgang til korrekte data kan du bruke Pageros rapporterings- og analysetjeneste for å ta beslutninger og utvikle bedriftens prosesser.

Strømlinjeformede prosesser

Sikker drift, og global rekkevidde

I en tilkoblet verden med aktivitet 24/7 trenger bedrifter hjelp til å effektivisere prosessene sine døgnet rundt, hele uken. Derfor har vi valgt å bruke den nyeste teknologien for sikker drift og global rekkevidde – uansett når du trenger det. Nettverket vårt sikrer at du oppfyller lokale lover og regler, uavhengig av hvor mange land du har virksomhet i. Vårt globale supportteam og kundeservice hjelper deg, slik at du alltid får størst mulig nytte av tjenestene våre.

Oversikt i sanntid

I alle deler av virksomheten

I dagens landskap handler konkurranseevne om mer enn bare å forbedre effektiviteten og utvikle bedriftens prosesser. Det handler også om å ha oversikt over alle deler av virksomheten – i sanntid. Derfor har vi skapt løsninger som støtter alle deler av kjøp- og salgsprosessen. Sammen med sømløs integrasjon, forbedret datakvalitet og effektivisere prosesser, hjelper vi deg med å prestere bedre takket være bedre oversikt – i sanntid.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å digitalisere og effektivisere forretningsprosessene dine.