Pagero for SAP
Helt digitale forretningsprosesser via én tilkobling

SAP homepage

Forenkle dokumentflyten

Pagero tilbyr SAP-brukere en unik løsning for helt digital og sikker forretningskommunikasjon. Forenkle din B2B-, B2C- og B2G-kommunikasjon og alle momenter i ordre- og fakturaprosessen med Pagero sin skybaserte plattform og globale rekkevidde som fører deg nærmere forretningspartnerne dine. Bytt ut komplekse og kostbare integrasjonsprosesser med løsningen vår, og få enklere dokumentflyt fra start til slutt.

Kontakt oss

Total support for forretningskommunikasjon og forretningsprosesser

Med Pagero kan SAP-brukere automatisere innkommende og utgående kommunikasjon og oppnå 100 % digital flyt, uansett hvilken digital kapasitet bedriftens forretningspartnere har.

Systemstøtte og integrasjon

Pagero har erfaring med å implementere SAPs forretningssystem og versjoner, og vi kan hjelpe deg eller implementeringspartneren din når systemet skal konfigureres. Arbeider du med multi-klient SAP eller blandede ERP-miljøer? Pageros berikelsestjeneste oversetter automatisk SAP-spesifikke verdier og koder til og fra forretningspartnere som bruker andre dokumentformater.

Sikker tilkobling som oppfyller lokale krav globalt

  • Sikker kommunikasjon over hele verden

    Koble deg til mer enn 3,5 millioner bedrifter over hele verden via Pagero og våre partneres nettverk. Sikre og krypterte kommunikasjonsprotokoller gjør at du kan samhandle fritt med forretningspartnerne dine rundt om i verden.

  • Global rekkevidde, lokal compliance

    Takket være samtrafikkavtalene våre, at vi er et godkjent Peppol aksesspunkt og at vi har et eget compliance-team er det enkelt for deg å oppfylle lokale regler i dag og i fremtiden, uansett hvor mange land du har virksomhet i.

Koble deg til vårt 100 % digitale nettverk

Kontakt oss
Pagero har helt fra starten vist at de er et åpent og imøtekommende selskap med svært kompetente og kunnskapsrike medarbeidere.
Thomas Bonwetsch, Programsjef, EMEA e-faktureringsprogram direktekontoer, HPE.

Relatert innhold

Resource Centre