Pagero for små og mellomstore bedrifter
Digitaliser flyten din raskt og enkelt

Oppfyll krav, og frigjør ressurser

Med Pageros tjenester for små og mellomstore bedrifter kan du raskt og enkelt begynne å sende eller ta imot e-fakturaer og e-bestillinger. Våre fleksible og brukervennlige tjenester hjelper deg med å oppfylle krav fra forretningspartnere og frigjøre ressurser fra administrative oppgaver, ressurser som du isteden kan bruke til å utvikle kjernevirksomheten din.

  • Oppfyll kravene fra forretningspartnere
  • Kom i gang raskt og enkelt
  • Nå alle forretningspartnere med én løsning
  • Mulighet for å sende forretningsmeldinger B2B, B2G og B2C

Pagero Free – digitaliser helt gratis

Med Pagero Free, vår gratis og brukervennlige nettportal, kan du enkelt håndtere et begrenset antall e-dokumenter hver måned. Opprett og send eller motta dokumentene dine raskt og enkelt på nett uten å måtte investere i programvare eller økonomisystem. Du trenger bare en datamaskin med internett-tilkobling og påloggingsinformasjonen din.

Pagero Web Portal – ubegrenset flyt

Med vår vanlige nettportal kan du sende, motta og håndtere et ubegrenset antall e-dokumenter. Logg deg på din nettbaserte konto, og opprett og send eller motta dokumentene dine raskt og enkelt på nett, uten krav til ny programvare eller nye systemer.

Pagero Connect – sømløs integrasjon for optimalisering av økonomisystemet ditt

Opprett fakturaene dine som vanlig i ditt økonomi- eller forretningssystem, og få dem levert til forretningspartnerne dine med Pagero Connect. Før filene leveres, konverteres de automatisk til e-fakturaer i det formatet forretningspartnerne dine foretrekker. Forretningspartnere som ikke kan håndtere e-fakturaer, kan få dem i PDF-format eller i posten.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å effektivisere virksomheten din