Salg og ordrekoordinering

Ett nettverk for mer effektive prosesser

Riktig og effektiv kommunikasjon

Sørg for at artikkel- og prisinformasjon stemmer i alle innkjøpskanalene dine ved hjelp av bare én kobling til Pageros nettverk. Pageros globale, åpne nettverk integreres sømløst med eksisterende salgs- og ordresystemer, og gjør at du kan koble deg til alle kundene dine, uavhengig av hvor de har sin virksomhet eller hvordan de arbeider. Vår skybaserte plattform konverterer og validerer automatisk dokumentene dine til de formatene som kundene dine foretrekker, noe som garanterer datakvaliteten og hjelper deg med å effektivisere virksomheten din. Bruk vår globale Comliance-tjeneste for å støtte bedriftens ekspansjon – uansett hvor i verden den tar deg.

Riktige masterdata

Pageros tjeneste for datahåndtering er en enkel og korrekt måte å oppdatere og håndtere masterdata i flere kanaler på. En komplett søke- og oppdateringsfunksjon gjør at du kan sikre at kundene dine alltid har tilgang til den nyeste artikkel- og prisinformasjonen for produktene dine.

Sikre datakvaliteten i alle systemer

Sikre jevn datakvalitet i alle transaksjonene dine ved hjelp av kontinuerlige og automatiserte kvalitetskontroller av innhold og format. Våre validerings- og berikelsestjenester sørger for at dataene som kommer inn i systemet ditt, oppfyller dine krav – uten manuell håndtering. Bruk Pageros nettbaserte applikasjon til å støtte kontroller og feilhåndtering som krever manuell håndtering. Grensesnittet integreres sømløst med forskjellige salgs- og ordresystemer, slik at kundene våre kan administrere sine egne forretningsregler, utføre manuell dataverifisering og håndtere forskjellige typer unntak.

Begynn å digitalisere bedriften din i dag

Kontakt oss