Primelog

//Primelog
Primelog 2017-10-12T10:27:33+00:00

Primelog TMS gir deg de verktøyene du trenger

Primelog TMS gir deg de verktøyene du trenger for å få kontroll over dine transportkostnader, kontroll som du oppnår ved å automatisk matche fakturaer mot beregnet pris og ved å verifisere avvikelser. Primelog TMS gir det ikke bare kontroll, men skaper også helt nye forutsetninger for kostnadskontroll og visibilitet.

Freight Spend Management

Ta kontroll over dine logistikkostnader

Via Freight Spend Management får du dine logistikkostnader spesifisert i Primelog TMS, du eier din egen informasjon og er derfor ikke avhengig av din leverandør for å få informasjon om din logistikkflyt. Du kan ta ut statistikk og rapporter over din totale fraktkostnad, eller eventuelt bryte ned den ut i fra dine behov; per land, transportør, ordre, produktgruppe, kunde osv. Vår erfaring viser at bedrifter kan spare i gjennomsnitt 2-5 % av sine transportkostnader ved å bare innføre kontroll av samtlige fakturaer gjennom en bra systemstøtte og en velfungerende standardprosess.

Få oversikt over dine transportører

I dag er det ikke uvanlig at bedrifter har fremstilling, lager og planlegging på ulike plasser. Mange jobber med flere ulike spedisjonsselskap, spesielt dersom den geografiske spredningen er internasjonal. Det gjør det vanskeligere å få visibilitet og kontroll over de ulike transportørene og de ulike avtalene, tariffene og kostnadene som forhandles frem. Med Primelog Freight Spend Management samler du enkelt alle dine avtaler i et og samme system. Systemet matcher automatisk riktig faktura mot riktig leverandør og avtale, og rapporterer direkte om samtlige avvikelser som kan oppstå.

Transportation Management System

TMS for sterkere logistikkprosesser

Primelog TMS er et avansert Transportation Management System som leveres til en skybasert tjeneste og tilbyr for eksempel:

  • Kraftig funksjonalitet for kontroll på logistikkostnader

  • Avanserte analyseverktøy
  • Operativt støtte for multi-modale transporter

Primelog TMS er en løsning for kontroll over booking, planlegging, overvåking, fakturamatching, kostnadsfordeling, oppfølging og analyse av transporter og kostnader. Primelog TMS er designet for transportkjøpere med komplekse globale flyten. Den modulære arkitekturen, den skalerbare SaaS (Software as a Service) plattformen samt en bruker- og månedsbaserte prissettingen tillater deg å vokse med Primelog i takt med at din virksomhet utvikles.

Med Primelog TMS tar du kontroll over din logistikk. Med et kontrolltårn kan du overvåke dine flyten, følge opp dine transporter og analysere kostnadene dine. Forestill deg et flyledertårn med erfarne flygeledere mot bedriftens logistikkeksperter som monitorerer vareflyten, kostnadsflyten og slår alarm for avvikelser.

  • Lavere logistikkostnader
  • Høyere datakvalitet
  • Skaffe nye avtaler
  • Dypgående analyser
  • Risikostyring ved simulering
  • Visualisere virksomhetskritisk informasjon

Primelog TMS

En løsning for total kontroll

Løsningen til Primelog har viset seg å være fleksibel og skalerbar, noe som har vært avgjørende for å implementere vår logistikkstrategi fra kontinent til kontinent. Faktumet at våre totale logistikkostnader har minsket med 15-20% gjør det enda bedre
HENRIK LARSSON, DIRECTOR GLOBAL LOGISTICS, GETINGE INFECTION CONTROL
FLERE REFERANSER

Primelog – del av Pagero Group

Primelog er virksomhetsenhet innen Pagero Group, med fokus på utvikling av transportledningssystem (TMS), komponenter som støtter hele innkjøpsprosessen, f.eks. kontrakthåndtering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalyse og attestering. Pagero Group leverer skybaserte tjenester til globale bedrifter for å automatisere prosessene purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay. Alle tjenester bygger på toppmoderne teknologi med en plattform som er basert på en containerstrategi som tillater store datamengder, network enabling og en smidig tilkobling til alle virksomhetssystem.

JEG VIL BLI KONTAKTET