Leverandørfaktura
Minimer feilhåndtering og kostnader

Ta imot alle leverandørfakturaer elektronisk

Effektiviser håndteringen av bedriftens leverandørreskontro, eliminer behovet for verktøy for forbedret datakvalitet og reduser syklustidene ved å ta imot alle leverandørfakturaer elektronisk via Pageros nettverk. Sikre datakvalitet og minimer feilhåndtering, uavhengig av dine leverandørers prosesser og digitale kapasitet. Plattformen vår er uavhengig av forretningssystem, kan integreres sømløst med eksisterende systemer og sørger for at det bare er riktige data som blir behandlet.

Oppfyll lokale regler med fullt innsyn

Pageros Compliance-tjeneste kompletterer eksisterende systemer, og hjelper deg med å oppfylle lokale krav – samtidig som den gir deg fullt innsyn i bedriftens flyt. Bruk våre Compliance-rapporter til å bli varslet i sanntid om potensielle avvik i de markedene du har virksomhet, eller informasjon om regler og lovpålagte krav for andre interessante markeder. Bruk våre tilleggstjenester e-arkiv og digital signatur som et supplement for å ytterligere sikre at prosessene dine oppfyller gjeldende lover og regler.

Kom i gang med elektronisk fakturering i dag

Tilleggstjenester

For leverandører uten digital kapasitet

Med vår gratis nettportal, Pagero Free, kan leverandører som ikke har digital kapasitet, raskt og enkelt koble seg til vårt nettverk for å sende elektroniske fakturaer til deg. De kan også sende fakturaene sine til deg via post. Vår tjeneste Pagero Data Capture konverterer informasjonen til elektroniske data, og videresender dem direkte til forretningssystemet ditt.

Vi valgte Pagero på grunn av deres fleksibilitet, skalerbarheten i deres skybaserte nettverk og fordi teamet deres var så lydhøre for våre forretningsbehov og krav.
KELLY MANINGAS, KELLY MANINGAS, NORTH AMERICA ACCOUNTS PAYABLE & IFS IMPLEMENTATION SUPERVISOR, SHAWCOR