Kundefaktura
Kortere behandlingstid, og mindre feilhåndtering

En tilkobling for en global løsning

Pageros løsning for kundefakturaer integreres sømløst med dine eksisterende systemer, slik at du kan nå alle kundene dine uavhengig av hvilke prosesser de bruker og deres tekniske forutsetninger eller andre krav fra markedet. Vi tilbyr flere forskjellige distribusjonsmetoder for å sikre at dine elektroniske fakturaer når kundene dine raskt og på riktig måte. I kombinasjon med våre validerings- og berikelsestjenester er én kobling til vårt åpne, skybaserte nettverk alt du trenger for en global kundefakturaløsning som oppfyller lokale lover og regler.

Digital distribusjon til alle kundene dine

Med bare én kobling til Pageros nettverk kan du sikre at kundene dine får fakturaene fra deg, uavhengig av hvilke prosesser eller tekniske forutsetninger de har. Når du sender fakturaer via nettverket vårt, konverterer Pagero automatisk fakturaene dine til det formatet og den distribusjonsmetoden kundene dine foretrekker. Nettverket vårt er åpent, noe som innebærer at du kan sende e-fakturaer direkte til kundene dine uavhengig av hvilken operatør eller hvilket nettverk de bruker. Kunder som ikke har digital kapasitet, kan bruke vår nettportal, slik at de raskt og enkelt får tilgang til og kan laste ned fakturaer i PDF-format. Vi tilbyr også global e-post- og utskriftsdisribusjon for å sikre at du oppnår 100 % digital flyt fra første dag.

Oppfyll lokale regler – globalt

Med Pageros Compliance-tjeneste kan du være trygg på at din håndtering av kundefakturaer oppfyller lokale lover og regler via bare én tilkobling. Tjenesten inkluderer varsling i sanntid for å gjøre deg oppmerksom på avvik eller data som ikke oppfyller kravene. Kompletter med vår tjeneste digital signatur, som sørger for at transaksjonene oppfyller lokale regler for integritet og autentisitet, og vår e-arkivtjeneste for å dekke alle dine behov for å oppfylle lokale regler. Uavhengig av hvor mange land du har virksomhet i, gir nettverket vårt, tjenestene våre og rekkevidden vår fullstendig innsyn, sporbarhet og oversikt via samme plattform.

Nå alle forretningspartnerne dine via Pageros åpne, skybaserte nettverk

Tilleggstjenester

Oppnå økonomisk fleksibilitet og kontroll

Kombiner kundefakturaløsningen din med Pageros tjenester for kontantstyring for å få større økonomisk fleksibilitet og bedre kontroll. Med bare én kobling til nettverket vårt, kan du redusere betalingstidene og håndtere forventet kontantstrøm med våre tjenester for e-betaling, factoring og e-netting.

Pagero har vært fantastiske, og de er alltid villige og opptatt av å besvare spørsmålene våre. Vi føler virkelig at vi alltid har tilgang til god brukerstøtte.
ANA JIMÉNEZ, HEAD OF INTERNAL CONTROL PROCESSES, ABB S.A.