Skap en e-flyt

///Skap en e-flyt
Skap en e-flyt 2017-10-12T10:28:34+00:00

Skap en e-flyt

Det aller viktigste når du begynner å bruke tjenestene våre er å skape en e-flyt. Det er først da du kan effektivisere ordrehåndteringen din og utnytte alle de fordeler som våre tjenester fører med seg. Med Pagero kan du enkelt skape en flyt på egen hånd, eller du kan la oss gjøre jobben for deg.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Med tradisjonell EDI blir det ofte dyre prosjekter

Med tradisjonelle EDI-løsninger kreves det at tjenesteleverandøren er innblandet for å sette opp nye koblinger, hvilket innebærer tid- og kostnadskrevende prosjekter hver gang en ny kobling skal etableres.

Med Pagero kan du enkelt skape en e-flyt på egen hånd

Med vår løsning kreves bare en enkel kobling til Pagero Online. Det løser vi for deg når du blir kunde av oss. Deretter kan du selv koble til nye kunder og leverandører å kommunisere med, helt uten Pageros innblanding og uten ekstra kostnader. Det eneste du trenger å gjøre er å søke etter din kunde eller leverandør i vårt register og sende dem en forespørsel om å sende eller ta imot e-ordrer til eller fra dere. Når forespørselen har blitt akseptert kan dere begynne å kommunisere med hverandre.

Vi kan gjøre jobben for deg!

Du kan også overlate arbeidet til oss. Du får en dedikert kontaktperson på Pagero som hjelper deg med å legge opp en plan for aktiveringen. Vi sender ut informasjon til de kunder eller leverandører som dette angår, og deretter kontakter vårt team på Pagero Contact Center alle for å hjelpe dem med å komme igang så raskt og enkelt som mulig med den tjenesten som passer best for nettopp deres virksomhet. Vi gjør jobben for deg, helt enkelt!

Jeg ønsker å bli kontaktet