///Tilleggstjenester
Tilleggstjenester2019-02-26T12:29:36+00:00

Tilleggstjenester

E-faktura

Tilleggstjenester

Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som enkelt kan legges til for å skreddersy tjenesten etter din bedrifts behov.

Velg det du ønsker mer informasjon om nedenfor:

Samle flyten i én kanal

Vi tilbyr tjenestene PDF-faktura via e-post, ekstern utskrift og Pagero Data Capture slik at kundene våre kan samle hele fakturaflyten i en og samme kanal, uavhengig av motpartens mulighet til å sende eller ta imot e-fakturaer. Du kan til og med håndtere e-reminders via Pagero Online.

Minimer manuell feilhåndtering

Selv e-fakturaer kan kreve manuell håndtering dersom innholdet ikke oppfyller kravene. Med tjenestene «Validering» og «Beriking» kan du minimere den manuelle feilhåndteringen og oppnå maksimal automatisering av bedriftens fakturaflyt.

Oppfyll revisorens krav

Med tjenestene «e-arkiv», «digital signatur» og «avansert rapportering» kan du være trygg på at du oppfyller alle kravene som stilles ved revisorgjennomgang av bedriften din.

Håndter flere bedrifter eller en konsernstruktur.

Tjenestene våre «konsernstøtte» og «e-netting» forenkler og effektiviserer administrasjonen for en bedrift eller organisasjon som har flere juridiske enheter.

Send e-fakturaer til privatkunder

Vi tilbyr tjenester for å sende e-fakturaer til privatkunder via Pagero Online. Det gjør at kundene våre kan samle sine utgående B2B-, B2G- og B2C-fakturaflyter i samme kanal og ytterligere effektivisere fakturahåndteringen.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon!

Kontakt oss

Noe vi virkelig setter pris på, er at vi kan bruke Pagero til å sende alle fakturaer ut i det formatet som kundene våre ønsker. Vi kan for eksempel sende fakturaer i PDF-format via e-post direkte fra økonomisystemet vårt.

Antti Nuutinen, IT-sjef, Renta Group
Les kundecasen her

Mer om våre tilbud

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK