Skap en e-flyt

///Skap en e-flyt
Skap en e-flyt 2017-10-12T10:28:50+00:00

Skap en e-flyt

Det aller viktigste når du begynner å bruke tjenestene våre er å skape en e-flyt. Det er først da du kan effektivisere fakturahåndteringen din og få mest mulig utbytte av de fordelene som tjenestene våre medfører. Med Pagero kan du enkelt skape en flyt på egen hånd eller du kan la oss gjøre jobben for deg.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Med tradisjonell EDI blir det ofte dyre prosjekter

Med tradisjonelle EDI-løsninger kreves det at tjenesteleverandøren blir innblandet for å sette opp nye koblinger, hvilket innebærer tid- og kostnadskrevende prosjekter hver gang en ny kobling skal etableres. Som en sammenlikning, forestill deg sentralbordoperatører i gamle dager, som manuelt koblet opp hver samtale mellom to parter.

Med Pagero kan du enkelt skape en e-flyt på egen hånd

Med vår løsning kreves det kun en enkel kobling til Pagero Online. Det løser vi for deg når du blir kunde hos oss. Deretter kan du selv koble til nye kunder og leverandører å kommunisere med, helt uten Pageros innblanding og uten ekstra kostnad. Det eneste du trenger å gjøre, ved hjelp av vår smarte søkefunksjon E-business Locator, er å søke opp kunden eller leverandøren din og sende dem en forespørsel om å sende eller ta imot e-fakturaer. Du kan sende forespørsler både til Pageros kunder og bedrifter som bruker andre operatører. Når forespørselen har blitt godkjent kan dere begynne å kommunisere med hverandre. Du kan sammenlikne med LinkedIns søkefunksjon. Hvis du har mange kunder eller leverandører kan du laste dem opp i en liste og sende forespørsler til alle sammen samtidig.

Vi kan gjøre jobben for deg!

Du kan også overlate arbeidet til oss. Du blir da dedikert en kontaktperson på Pagero som hjelper deg med å legge opp en plan for aktiveringen. Vi sender ut informasjon til de kunder eller leverandører som det angår, og deretter kontakter vårt team på Pagero Contact Center alle for å hjelpe dem med å komme igang så enkelt og raskt som mulig med den tjenesten som passer best for nettopp deres virksomhet. Vi gjør jobben for deg, helt enkelt!

Jeg ønsker å bli kontaktet