E-faktura

//E-faktura
E-faktura 2017-10-12T10:29:00+00:00

Med Pagero e-faktura når du alle dine forretningspartnere via en eneste tilkobling

Tradisjonelle EDI-løsninger for håndtering av e-fakturaer innebærer ofte et tid- og kostnadskrevende oppsett for hver enkelt forretningspartner. En IT-avdeling eller en ekstern konsulent må til for å sette opp koblingen manuelt. Derfor har det vært få av denne typen koblinger og da kun mellom store selskaper.

Pagero e-faktura er en skybasert tjeneste som gir bedriften din en kostnadseffektiv måte å kommunisere elektronisk på med alle dine forretningspartnere, via en og samme kanal. Det kreves kun en enkelt kobling – til Pagero Online. Med vår smarte søkefunksjon E-business Locator kan du deretter enkelt og på egen hånd legge til nye forretningsforbindelser å kommunisere e-fakturaer med i nettverket ditt. Det kreves ingen manuell innblanding fra Pagero og det koster ingenting ekstra.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Med Pagero e-faktura trenger du ikke å tenke på e-fakturaformat

Det er ingen selvfølge at din forretningspartner kan håndtere nettopp det e-fakturaformatet som du selv bruker. Det finnes nemlig en mengde ulike fakturaformater (f.eks. PDF, CSV, XML og EDI) avhengig av blant annet forretningssystem, bransje eller land. Med EDI-løsninger må avklaring av format løses manuelt for hver eneste kunde – hvilket innebærer mer jobb for IT-avdelingen eller konsulenten, og dermed høyere kostnader.

Med Pagero e-faktura trenger du ikke å tenke på noe annet filformat enn ditt eget. Alle e-fakturaer som sendes via Pagero Online konverteres automatisk til det formatet som mottakeren bruker. Denne tjenesten inngår som standard for alle våre kunder. Du kan dermed sende og ta imot dine e-fakturaer i det formatet du bruker, og din forretningspartner sender og tar imot e-fakturaer i det formatet de bruker. Pagero Online tar seg av resten.

Vi har støtte for en stor mengde e-fakturaformater og vårt formatbibliotek utvides konstant. Hvert nytt e-fakturaformat blir automatisk gjort tilgjengelig for alle våre kunder, uten ekstra kostnad.

Med Pagero e-faktura når du også bedrifter som bruker en annen operatør

Det finnes mange tjenesteleverandører for e-faktura, og hvis de ikke har samtrafikkavtale kan ikke kundene deres sende eller ta imot e-faktura seg imellom. Pagero har samarbeidsavtaler med et stort antall andre tjenesteleverandører rundt omkring i verden og vi arbeider hele tiden aktivt med å utvide vårt nett av samarbeidspartnere. Kundene våre kan derfor sende og ta imot e-fakturaer til og fra alle de bedriftene som bruker Pageros nettverk, i tillegg til et stort antall bedrifter som bruker andre tjenesteleverandører for e-faktura.

Pagero er også et godkjent aksesspunkt i henhold til DIFIs standard og alle våre kunder får også tilgang til oss som aksesspunkt. Våre kunder kan dermed sende e-faktura til de kunder som vil ta imot e-faktura via aksesspunkt.

Vi tilpasser våre tjenester for e-faktura etter dine behov

Alle våre e-fakturakunder kommuniserer via en og samme plattform, Pagero Online. For å imøtekomme bedrifters skiftende forutsetninger har vi kommet frem til ulike måter å kommunisere e-fakturaer på, avhengig av f.eks. behov av automatisering, fakturavolum og selskapsstruktur. Dessuten tilbyr vi et stort utvalg av tilleggstjenester som enkelt kan legges til for å tilpasse tjenesten etter den enkelte bedriftens spesifikke behov.

Dine e-fakturaer er i trygge hender hos oss!

Pagero Online holder et meget høyt sikkerhetsnivå og det er like trygt å sende e-fakturaer via Pagero Online som å foreta transaksjoner via nettbanken din. Vi garanterer at e-fakturaene kommer frem innen en viss tid, og du får automatisk en kvitteringsbekreftelse på at e-fakturaen din har nådd frem til mottakeren. Du kan også være trygg på at innholdet i e-fakturaene dine er trygt forvaltet hos oss. All informasjon i de e-fakturaer som sendes via Pagero Online krypteres slik at ingen andre enn mottakeren får tilgang til den.

Du har dessuten gratis tilgang til Pagero Service & Support Center hvis du har noen spørsmål om e-fakturaene dine. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med alt fra implementering og oppstart til vedlikehold av nettverket ditt og utvikling av tjenesten, slik at du skal få mest mulig utbytte av din investering!

Jeg ønsker å bli kontaktet