Filoverføring (SEPA)

///Filoverføring (SEPA)
Filoverføring (SEPA) 2017-10-12T10:28:49+00:00

Filoverføring

Vi tilbyr forskjellige måter å kommunisere avhengig av bedriftens behov av automatisering:

JEG ØNSKER Å BLI KONTAKTET

Pagero Payment Connect & Pagero Payment Convert

For å gjøre det lettere å betale med euro så har EU innført en ny betalingsstandard for eurobetalinger. Denne betalingsstandarden kalles for SEPA og gjelder fra og med 31. Oktober 2016. Den innebærer at alle eurobetalingsfiler må være i SEPA-format.

Med Pagero Payment Connect kan du sende SEPA-filer direkte til deres bedriftsbank forutsatt at deres bedriftsbank kan ta imot elektroniske SEPA-filer.* Legg til Pagero Payment Convert for hjelp med konvertering til SEPA-formatet dersom deres forretningssystem ikke kan opprette SEPA-filer.

Pagero Payment Connect

Pagero Payment Connect er en tilleggstjeneste til våre eksisterende filoverføringstjenester. Med hjelp av Pagero Payment Connect kan du sende SEPA-filer direkte til banken som din bedrift bruker. En forutsetning for å kun bruke Pagero Payment Connect er at deres forretningssystem kan skape SEPA-filer for eurobetalinger.

Pagero Payment Convert

Om deres forretningssystem ikke kan skape SEPA-filer, så anbefaler vi tjenesten Pagero Payment Convert som kan inkluderes som en del av Pagero Payment Connect. Pagero Payment Convert tar imot deres eksisterende betafiler og konverterer de til SEPA-formatet uten at dere trenger å gjøre noen forandringer i deres forretningssystem.

*Pagero kan sende og ta i mot betalingsfiler til og fra storbankene i Sverige. Andre banker utover dette vil settes opp på forespørsel.

Pagero Payment Server

Med Pagero Payment Server kan du håndtere hele bedriftens interne signeringsoversikt for utgående betalinger sånn som leverandørens betalings- og lønnsfiler samt filoverføring til clearinghus eller bank.

Du skaper betalingsfilene i bedriftens forretnings- eller økonomisystem, akkurat som vanlig. Deretter overføres de til Pagero Payment Server for signering før de sendes videre til clearinghuset eller banken du benytter deg av.

Tilgang til flere enheter via en innlogging

Pagero Payment Server har konsernstøtte som innebærer at du kan håndtere betalingsfiler for flere selskaper via en og samme innlogging. Om bedriften har flere brukere, finnes det muligheter for å styre brukerens rettigheter når det kommer til bedriftstilgang, attester og beløpsgrenser.

Du kan i tillegg håndtere henting av filer

Tjenesten håndterer i tillegg henting av tilbakemeldingsfiler og innbetalinger. Tilbakemeldingsfilene sorteres og kobles automatisk til korrekt selskap. Deretter kan du importere de til ditt forretnings- eller økonomisystem. Samtlige betalingsfiler som håndteres av Pagero Payment Server blir gjort søkbar via en felles oversikt.

Vi tilpasser tjenesten etter dine behov

Det finnes store muligheter for å tilpasse denne tjenesten avhengig av hver enkelt bedrifts ønsker rundt hvordan betalingsprosessen skal se ut og hvilke funksjoner som trengs. Kontakt oss for mer informasjon!

Pagero Auto FTP

Pagero Auto FTP passer for bedrifter som håndterer mange filoverføringer og som har behov for å automatisere sin betalingskommunikasjon eller som vil konvertere til ISO20022 SEPA. Legg derfor til tjenesten med Pagero Payment Convert og Pagero Payment Connect.

Helautomatisk håndtering av alle dine betalingsfiler

Med Pagero Auto FTP effektiviseres bedriftens håndtering av betalingsfiler takket være helautomatisk kommunikasjon mellom din bedrift og deres bank eller deres clearinghus.

Du skaper dine betalingsfiler i ditt forretnings- eller lønnssystem akkurat som vanlig og lagrer de i en utpekt mappe på bedriftens server. Pagero Auto FTP henter automatisk filene i mappen med bestemte tidsintervaller og sender de til deres bank eller deres clearinghus. Tilbakemeldingsfiler fra deres bank eller deres clearinghus kan leses inn automatisk i ditt system.

Det finnes store muligheter for å tilpasse denne tjenesten.

Nordeakunde? Håndter Secure Envelope med Pagero

Bruker du Nordea og kan opprette ISO20022-filter i samsvar med SEPA End Date Regulation, men har problemer med å håndtere Secure Envelope for å skrivebeskytte filene før du sender de til banken? Da kan vi gjøre det for deg!

Med Pageros betalingstjeneste skaper du bedriftens betalingsfiler som vanlig i bedriftens virksomhetssystem og lagrer de i en valgt mappe. Med bestemte tidsintervaller, henter Pageros tjeneste filene i mappen, gir de skrivebeskyttelsen Secure Envelope og leverer de deretter til Nordea.

Tjenesten kan i tillegg ta bort skrivebeskyttelsen fra rapporteringsfiler før de leveres til en valgt mappe på bedriftens server.

Med denne løsningen kan bedrifter som benytter seg av Nordea, sende sine betalingsfiler elektronisk til Nordea. Dersom det finnes behov av å attestere filen, gjør man dette som vanlig i Nordeas internettbank.

JEG ØNSKER Å BLI KONTAKTET