E-betale

//E-betale
E-betale 2017-10-12T10:28:58+00:00

Effektiv håndtering av betalingsfiler

Våre e-betalingstjenester hjelper deg å effektivisere håndteringen av dine betalingsfiler. Du trenger ikke å koble deg opp mot din internettbank, du sender bare alle betalingsfilene direkte til din bank eller ditt clearinghus. Alle våre tjenester er dessuten bankuavhengige, hvilket betyr at selv om du skulle bytte bank så beholder du alt av lagret informasjon.

Det spiller heller ingen rolle hvilket økonomi-eller lønnssystem du bruker. Om de kan håndtere det filformatet som din bank eller clearinghus bruker så fungerer det med våre tjenester.*

*Kontakt Pagero for å finne ut hvilke banker som vi kan sende elektroniske filer til.

Du får økt kontroll over dine flyten

Våre e-betalingstjenester har en rekke funksjoner som gir deg overblikk og kontroll over dine betalingsfiler. Du har tilgang til en aktivitetslogg som viser historikk over alt som har blitt gjort og av hvem. Ved behov finnes det i tillegg en backup som lagrer alle sendte filer.

Dine betalinger er lagret sikkert

Det er like sikkert å sende filer via våre betalingstjenester som det er å sende informasjon via din Internettbank. Med hjelp av attestfunksjoner i programmene kan du sikre at kun kvalifiserte personer får håndtere betalingsfilene.

Vi hjelper deg med å konvertere dine filer til SEPA

For å gjøre det lettere å betale med euro, så har EU innført en ny betalingsstandard for europabetalinger. Fra og med 31. Oktober 2016 må alle eurobetalingsfiler være i SEPA-format. Med våre e-betalingstjenester kan vi hjelpe deg å konvertere dine filer til korrekt format dersom din virksomhet ikke kan opprette SEPA-filer.

Vi finnes her for deg!

Programmene våre er enkle å installere og bruke, men ved behov så hjelper vi deg med å komme i gang med dine betalingstjenester. Dessuten har du fri tilgang til Pagero Service & Support Center hvis du har noen spørsmål om dine betalingsfiler.

JEG ØNSKER Å BLI KONTAKTET