Pagero for produksjonsindustrien
Optimaliser leverandør- og kunderelasjoner

Oppnå global rekkevidde og fleksibilitet

Ønsker du fleksibilitet og frihet i alle leveransene dine? Eller en enkel måte å støtte internasjonal ekspansjon på? Pagero for produksjonsindustrien er spesialutviklet for å hjelpe bedrifter i produksjonsindustrien med å optimalisere virksomheten sin. Vi hjelper deg med å følge med i utviklingen, enkelt koble deg til de nye forretningspartnerne dine og sikre at du oppfyller lovpålagte krav og regler – både i dag og i fremtiden.

A single process for global operations in the Manufacturing Industry - icon

Én prosess for global virksomhet

Oppfyll alle dine forretningsbehov med Pagero sitt åpne nettverk og applikasjoner, uansett hvilke systemer, prosesser og digitale muligheter du og forretningspartnerne dine har. Få 100 % digital og automatisert flyt, bedre datakvalitet, kortere behandlingstid og frigjør ressurser til verdiskapende aktiviteter. Oppfyll lokale juridiske krav uansett hvor ofte kravene endres eller hvor mange land du har virksomhet i

Effektiviser virksomheten med Pagero for produksjonsindustrien

KONTAKT OSS

Managed services – aktivering av leverandører

Uansett hvor leverandørene dine er, kan vårt erfarne og flerspråklige aktiveringsteam hjelpe deg med å koble dem til raskt og enkelt. Teamet vårt arbeider i flere tidssoner og gjennomfører en skreddersydd aktiveringsprosess med personlig service og rask brukerstøtte til alle leverandørene dine, slik at du kan oppnå 100 % digital flyt – fra første dag.

Supplier onboarding and migration across systems in the Manufacturing Industry - icon
Vi var på utkikk etter en tjenesteleverandør som vi kan bruke over hele verden. Pagero oppfyller alle kravene våre, og de er et selskap vi kan fortsette å ekspandere sammen med globalt.
Helmut Stritzinger, Head of Development, Commercial Office Management i Doka