Pagero Health Solutions
Øk pasientsikkerheten og reduser kostnadene

Utviklet for å oppfylle helse- og omsorgssektorens behov

Pagero Health Solutions tilbyr skreddersydde løsninger som oppfyller helse- og omsorgssektorens konkrete behov. Nå ut til alle leverandørene og kundene dine ved hjelp av én kobling til vårt globale helse- og omsorgsregister.

Bransjespesialiserte team

Pagero Health Solutions støttes av våre bransjespesialiserte team – lokale team som arbeider med å hjelpe bedrifter av alle størrelser med å koble seg til vårt nettverk og utveksle e-dokumenter med sykehus, klinikker, produsenter, innkjøpsorganisasjoner, leverandører og selgere. Våre engasjerte og flerspråklige team deler sin bransjekunnskap, og hjelper deg med å gjennomføre en skreddersydd implementeringsprosess for forretningspartnerne dine – uansett hvor og hvordan de arbeider.

Pagero har en stabil plattform og er et svært godt verktøy, men det er personene bak som er den viktigste ressursen.
Frederik Madsen, CLS Nordic Logistic & eCapability Manager, Johnson & Johnson AB

Forbedre effektiviteten med Pagero Health Solutions

KONTAKT OSS

Oversikt over din digitale flyt

Ivareta pasientsikkerheten ved hjelp av fullstendig sporbarhet og åpenhet i hele virksomheten. Integrer med ditt eksisterende forretningssystem eller din IT-infrastruktur, bruk vår brukervennlige, nettbaserte applikasjon eller integrer en mobil enhet for å minimere manuell behandling og behandlingstid, og for å sikre at dataene er riktige. Hvis du har forretningspartnere som ikke er digitale ennå, tilbyr vi Pagero Free, en kostnadsfri nettportal, og vår tjeneste Pagero Data Capture, som hjelper deg med å konvertere og levere alle dokumenter direkte til dine eksisterende systemer og prosesser.