Nå alle forretningspartnerne dine med Pagero

Maksimer bedriftens rekkevidde med Pageros åpne, skybaserte nettverk. Med én enkel kobling til Pagero når du alle forretningspartnerne dine via én og samme plattform.

Les mer

Øk bedriftens rekkevidde

Målet vårt er å tilby et forretningsnettverk med størst mulig rekkevidde, slik at du kan maksimere den elektroniske flyten uansett hvilken tjenesteleverandør forretningspartnerne dine bruker. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vår interoperabilitet ved å skape flere samtrafikkavtaler, i flere markeder, i ulike bransjer, over hele verden.

Hva er interoperabilitet?

Interoperabilitet eller samtrafikk vil si at man gir ulike systemer muligheten til å kommunisere med hverandre, og er ofte omtalt i digitale sammenheng. I vår bransje handler interoperabilitet om tjenesteleverandører som oppretter forbindelser mellom sine plattformer eller nettverk, slik at kundene deres enkelt kan kommunisere med et ubegrenset antall forretningspartnere gjennom én enkelt kanal. Mange tjenesteleverandører eller programvareleverandører kan tilby EDI-tilkoblinger, men EDI er ikke interoperabilitet. EDI er en såkalt punkt-til-punkt-tilkobling, noe som betyr at jo flere forretningspartnere du har, desto flere individuelle EDI-tilkoblinger må du opprette. For mer informasjon om interoperabilitet og hvorfor det er viktig å huske på dette når du velger en tjenesteleverandø, les mer på bloggen vår

Finn ut hvordan du maksimerer rekkevidden din med Pagero

Kontakt oss

Våre samtrafikkpartnere

Vi har samtrafikkavtaler med et stort antall operatører, og nettverket vårt vokser konstant. Nedenfor finner du en liste over alle våre samtrafikkpartnere.

Interoperabilitet

Aksesspunkt Norge AS
Apix
B2Boost
Babelway
Bankgirot
Basware
CGI
Comarch
Crediflow
Crossinx
Danske Bank
DIG AG
EDI Solutions
eDiversa
Evry
Indra

InExchange
Integrasjonssystemer (ISYS)
Invinet (B2BRouter)
KMD
Kofax
Liaison
Logiq
Maventa
Netbox
Nordea
OpusCapita
Osuuspankit ja Pohjola Pankki
Paikallisosuuspankit
PostNord Strålfors
Ropo Capital
Scancloud

SERES
Sproom
Swedbank
Taulia
Tieto
Tradeshift
TrueCommerce
Truelink
Visma Commerce
Visma Services Norge
VismaProceedo
Å-data
Åland Post
Ålandsbanken

Samarbeid/partnere

baVel
Cegedim
Edicom
Elemica
Media Ocean
PRIHandel
Saphety
SIX Paynet
Telia Sonera Sverige
Tungsten Network
Viaduct
Volvo