Presse

ALT PÅ ET STED

Skriver du en artikkel om Pagero? Vi har samlet all informasjon om oss for å gjøre det lettere for deg å finne det du trenger. Les våre siste pressereleaser, få inspirasjon fra vår blogg og se på noen av våre filmer for flere detaljer. Sjekk ut våre aktiviteter I sosiale medier eller abonner på vårt nyhetsbrev. Last ned vår logo og vår boilerplate. Og kontakt oss gjerne for mer informasjon!

MER INFORMASJON

PAGEROS BLOGG

Les mer om elektronisk håndtering av virksomhetsmeldinger på vår blogg der vi deler våre beste tips og triks for en framgangsrik digitalisering.

MER LESESTOFF

Last ned whitepapers og markedsrapporter for å få et dypere innblikk i bransjen vår.

LOGOTYPER

BOILERPLATE

Pagero Group utvikler og markedsfører Pagero Online, et skybasert nettverk for kommunikasjon av forretningsdokumenter innen prosessene purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Online er uavhengig av forretningssystem og passer for bedrifter av alle størrelser og innenfor alle bransjer.

Våre tilleggstjenester gjør det mulig for våre kunder å oppnå korrekt data og en 100% digital innkommende og utgående flyt av forretningsdokumenter, hvilket resulterer i en minimert feilhåndtering, mulighet til å oppfylle lokale momsregler, og ta kontroll over bedriftens innkjøp. Pagero Online er også sammenkoblet med en rekke andre nettverk for global rekkevidde.

Pagero Group har over 250 ansatte med hovedkontor i Gøteborg, Sverige, og lokalkontorer i Stockholm, Oslo, København, Helsinki, London, Dublin, Amsterdam, Roma, Madrid, Paris, Istanbul, Dubai, Chicago og Oberhausen. Les mer på www.pagero.no

NOEN SPØRSMÅL?

Esin Saribatir

VP Strategy & Marketing

La oss holde kontakten!

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer på Pagero? Følg oss i sosiale medier eller abonner på vårt månedlige nyhetsbrev.

LINKEDIN @Pagero AB
FACEBOOK @PageroGroup
TWITTER @Pagero
YOUTUBE @PageroMarketing