Loading...

Pagero for helse- og sykepleiesektoren i Norden

Hjem>Pagero for helse- og sykepleiesektoren i Norden
Pagero for helse- og sykepleiesektoren i Norden 2017-07-21T08:31:46+00:00

Helse- og sykepleiesektoren i Norden

Helse- og sykepleiesektoren i Norden har lenge brukt e-faktura, men bruken av e-ordre har vært begrenset. Helsepersonell, fylker, helseregioner og private aktører arbeider hele tiden med å øke og forenkle innføringen av elektronisk handel. Utfordringen er at det er store variasjoner mellom regioner og land i form av forskjellige lovpålagte krav, krav til innhold, anbefalinger, standarder og nettverk. Markedsaktørene utgjøres av en rekke forskjellige virksomheter, fra lokale til multinasjonale selskaper, og fra regionale til nasjonale helseinstanser og helsepersonell.

Uansett virksomhet har alle aktører innen helse- og sykepleiesektoren de samme utfordringene, og alle har det samme målet: å forbedre støtteprosessene som gir bedre pleie, med pasienten i fokus.

«Vår visjon er at e-handel skal være noe som alle parter kan dra nytte av. Dette stiller krav til en fleksibel tilnærming når e-handelsløsninger skal innføres.»

Pagero arbeider aktivt innen helse- og sykepleiesektoren for å få på plass en standardisert prosess mellom leverandør og kunde. Vi tilbyr tjenester som er spesialtilpasset helse- og sykepleiesektoren i Norden, og vi arbeider kontinuerlig for å følge og påvirke utviklingen i markedet.

Med et dedikert team som kun fokuserer på bedrifter innen helse- og sykepleiesektoren, sikrer Pagero at kundene våre får tilgang til de tjenestene de har behov for. Pagero følger aktivt med på omverdenen og deltar i bransjeforum, og i tillegg sørger vi for at kundene våre alltid er forberedt på forandringer, for eksempel i lovverk og tekniske forutsetninger, før de trer i kraft.

Med Pagero får kundene våre en kobling for å nå alle forretningspartnere, og sammen med hver kunde arbeider vi for å hjelpe dem med å oppnå deres mål med e-handel.

Vil du vite mer?

Er du leverandør til helse- og sykepleiesektoren,
kan du kontakte

Er du helsepersonell,
kan du kontakte

Pagero for helse- og sykepleiesektoren i Norden

Pagero arbeider også med helse- og sykepleiesektoren utenfor Norden

LES MER