Pagero for helsevesenet

Vi hjelper dere med å nå deres mål

En standardisert prosess mellom leverandør og helsepersonell

Helsepersonell, landsting, helseregioner og private sykehus streber stadig etter å øke og forenkle innføringen av e-handel. Utfordringen er at det finnes store forskjeller mellom regioner og land når det gjelder teknisk modenhet, lovkrav, inneholdskrav, anbefalinger, standarder og nettverk.

Markedsaktørene varierer veldig fra hverandre, fra lokale til multinasjonale bedrifter, fra regionale til nasjonale helseinstanser og helsepersonell. Uansett virksomhet, står alle leverandører og helsepersonell ovenfor samme utfordringer og har de samme målene: å forbedre de støtteprosessene som resulterer i en bedre pasienthelse.

Pagero jobber aktivt med å skape en standardisert prosess mellom leverandører og kunder innen helsevesenet. Vi tilbyr tjenester som er spesialtilpasset for bransjen og vi jobber kontinuerlig for å følge og påvirke utviklingen.

Dedikert og proaktivt team

Pagero Centre of Excellence

Pagero har et dedikert team som kun jobber med bedrifter innen helsevesenet for å forsikre oss om at våre kunder i bransjen får tilgang til de tjenestene de trenger. Vårt Centre of Excellence jobber proaktivt og nært mange av våre verdensledende kunder og fungerer som et knutepunkt der bransjekunnskap samles og gror og dermed også forsterker Pageros nærvær innen helsesektoren.

Vi tilbyr alt fra e-fakturatjenester som kobler bedrifter til vårt nettverk og sikrer at de oppfyller lokale lovkrav, til helhetsløsninger som gjør det mulig for bedriftens alle virksomhetsenheter i Europa å håndtere sine O2C-og P2P-prosesser fra begynnelse til slutt.

For oss er det viktig å jobbe med en partner som kan hjelpe oss med å forenkle våre interne prosesser og sikre at de oppfyller de kundespesifikke kravene vi stilles ovenfor.

Becton Dickinson

Koble dere til Pageros nettverk

Dette får dere tilgang til når dere kobler dere til Pagero Online

  • En standardisert prosess for priskataloger, innkjøpsordre, ordrebekreftelser, leveringsaviseringer og fakturaer
  • Et globalt nettverk av bedrifter via en eneste kobling
  • Et tjenestetilbud som støtter elektroniske transaksjoner, papir-og PDF-dokument og gjør bedriftens flyt 100% digital fra dag 1
  • Sikret datakvalitet via en kombinasjon av inneholdsvalidering, berikning og tilpassing til lokale virksomhetsregler
  • Tjenester som sikrer at bedriften oppfyller lokale regler for arkivering, tidsstempling, legale dokument, skatterapportering og momshåndtering
  • Standard SLA (Service Level Agreement) med tilgang til 24/5 support på flere språk som kan tilpasses til bedriftens spesifikke behov

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om vårt tilbud til helsevesenet!

Anna Micklewright

Global Head of Sales Healthcare
+44-77 36 89 33 32
anna.micklewright@pagero.com

Erik Moodh

Key Account Manager Healthcare
+46-701 81 27 40
erik.moodh@pagero.com

Kristin Wikström

Operations Manager Healthcare
+46-701 81 27 27
kristin.wikstrom@pagero.com

Mer informasjon