Karriere
Bli en Pagerian

Våre medarbeidere er Pagero

Vi mener at Pageros styrke er medarbeiderne våre og våre tekniske evner. Vi ønsker å være en inspirerende arbeidsplass der vi hjelper hverandre med å utnytte potensialet, slik at vi kan tilby det beste til kundene våre. Vil du hjelpe oss i vårt arbeid for å forenkle innkjøp og salg? Her finner du alle ledige stillinger.

Oppdatering angående COVID-19

For å fortsette arbeidet med å oppmuntre til trygge vaner under det pågående COVID-19 utbruddet, kommer vi til å stanse våre rekrutteringsprosesser midlertidig. Ledige tjenester vil bli publisert igjen så fort som mulig. Ta gjerne kontakt med oss på hr@pagero.com dersom du har noen spørsmål.

Rebecca Granlund

Account Executive, Customer Engagement Center and Sales

Rebecca Granlund

Studerte IT-solutions B2B ved IHM Business School i Göteborg

«Jeg ønsket å arbeide i et selskap som gjør det mulig å utvikles uansett alder, kjønn eller bakgrunn. Pagero hjelper deg med å vokse, og du får de riktige verktøyene for å kunne utvikle deg i selskapet.»

Fabian Hasse

Bid Manager, Pre-Sales and Bid Management

Fabian Hasse

Studerte logistikk ved Handelshögskolan i Göteborg

«Jeg valgte Pagero på grunn av deres gode omdømme, og fordi det er et selskap i rask vekst i en spennende bransje. Jeg setter pris på at Pagero gir de ansatte muligheten til å vokse innenfor det området man passer best.»

Ana Botorce

Junior Compliance Manager, Compliance Team

Ana Botorce

Bachelorgrad i matematikk, University of Waterloo i Kanada, dobbel mastergrad i økonomi, universitet Tor Vergata i Roma og Handelshögskolan i Göteborg

«Hos Pagero får du ansvar og muligheten til å være en integrert del av Pageros vekst, samtidig som du er omgitt av vennlige og ambisiøse kolleger.»

Våre veiledende prinsipper