Jobb hos Pagero

Bli med oss på reisen

Pagero er alltid på utkikk etter dyktige og innovative mennesker som ønsker å arbeide i et kreativt og dynamisk miljø. Nedenfor finner du ledige stillinger. Du kan også sende oss en uoppfordret søknad her.

Oscar Wegland

Managing Director, Pagero UK

«Jeg ble administrerende direktør for Pagero Storbritannia da jeg var 26 år gammel. Jeg synes det sier mye om Pageros innstilling. Vi belønner mennesker med ideer og ambisjoner – uansett alder.»

Isabel Gonzalez

Sales Manager, Pagero Iberica (Pagero)

«Pagero-konsernet samler de morsomste, mest intelligente og omsorgsfulle menneskene jeg noensinne har hatt gleden av å arbeide sammen med. Vi er en for alle og alle for en – vi er en familie.»

Malin Grahn

Project Manager, Pagero Group

«Hos Pagero gir hver dag nye utfordringer. Noen er store, andre er små, og det er min jobb å finne den beste løsningen på dem.»

Ønsker du å komme i kontakt med oss??

Har du lyst til å arbeide hos Pagero, og har du en profil som du tror kan være av interesse for oss? Ta gjerne kontakt ved å sende en søknad via job@pagero.com. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Om Pagero

Pagero Group utvikler og markedsfører Pagero Online, et skybasert nettverk for kommunikasjon av forretningsdokumenter innen prosessene purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Online er uavhengig av forretningssystem og passer til foretak i alle størrelser og innenfor alle bransjer.