Pagero – en kort historikk

2009

Pageros nettverk blir skapt Pagero is born

Tre ingeniører fra Chalmers lager grunnlaget til det som skal bli Pagero – en løsning for å håndtere betalingsfiler og for å oppfylle stadig endrede krav til e-faktura innen B2G. Teknologien utvikles til å bli Pageros plattform – et innovativt, åpent og skybasert alternativ til lokalt installerte programvareløsninger for B2G og B2B.

2010

Vekst i Norden Growth

Pagero etablerer seg som leverandør av elektroniske tjenester i Norden, inkludert Norge, Sverige, Finland og Island.

 

2012

Peppol og mikrotjenester PEPPOL

Pagero blir et godkjent Peppol-aksesspunkt i Norge og utvikles til å bli en anerkjent Peppol-rådgiver i Europa og Asia. Pagero går også over til mikrotjenester for å muliggjøre en globalt skalerbar og fremtidsrettet plattform.

2013

Interoperabilitet mellom forskjellige formater Interoperability

Pageros teknologi gir banebrytende interoperabilitet for alle dokumenttyper i order-to-cash- og purchase-to-pay-prosessen. Takket være dette kan bedrifter utveksle faktura- og ordrerelaterte dokumenter helt sømløst – uavhengig av tjenesteleverandør.

2015

Global ekspansjon Global expan

Privat og offentlig sektor kobler seg til Pagero takket være vår ledende tekniske infrastruktur og ekspertise. Vi spres til mer enn 50 land på 5 år, inkludert Tyrkia og De forente arabiske emirater.

2017

Frakt og zero downtime Pagero Freight Solutions

Oppkjøpet av Primelog i 2017 utvider Pageros tjenestetilbud til å også omfatte det komplekse området fraktfakturabehandling. Vi åpner nye kontorer i hele Europa, inkludert i Spania, Storbritannia og Frankrike. Vi når den tekniske milepælen å bli en plattform uten nedetid – zero downtime – der kundeaktivitet og dokumentbehandling er mulig selv under oppdateringer.

2018

Helsevesen Pagero Health Solutions

Pagero utvider tilbudet sitt innen helsevesenet med oppkjøpet av tyske HBS (Health Business Solutions). Vi åpner lokale kontorer i USA, India og Singapore.

2019

Support 24/5 icon-24-7

Pagero Free – en kostnadsfri tjeneste for å effektivisere virksomheten for små og mellomstore bedrifter – blir lansert, vi åpner Pageros nye nettportal og vi utvider partnerfunksjonaliteten. Med utvidet virksomhet i Australasia, Midtøsten og Latin-Amerika tilbyr Pagero supporttjenester 24/5 i alle tidssoner.