/Om Pagero
Om Pagero2018-12-04T10:22:46+00:00

Om Pagero

Om Pagero

Pagero Group utvikler og markedsfører Pagero Online, et skybasert nettverk for kommunikasjon av forretningsdokumenter innen prosessene purchase-to-pay, order-to-cash og logistics-to-pay (TMS). Pagero Online er uavhengig av forretningssystem og passer for bedrifter av alle størrelser og innenfor alle bransjer.

Våre tilleggstjenester gjør det mulig for våre kunder å oppnå korrekt data og en 100% digital innkommende og utgående flyt av forretningsdokumenter, hvilket resulterer i en minimert feilhåndtering, mulighet til å oppfylle lokale momsregler, og ta kontroll over bedriftens innkjøp. Pagero Online er også sammenkoblet med en rekke andre nettverk for global rekkevidde.

Pagero Group har over 250 ansatte med hovedkontor i Gøteborg, Sverige, og lokalkontorer i Stockholm, Oslo, København, Helsinki, London, Dublin, Amsterdam, Roma, Madrid, Paris, Istanbul, Dubai, Chicago og Oberhausen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK