///Pagero ønsker dere en riktig God Jul og et Godt Nytt 2017!
  • christmas-greeting-2016

Pagero ønsker dere en riktig God Jul og et Godt Nytt 2017!

2018-05-18T15:43:00+00:00desember 25th, 2016|Nyheter|

Vi i Pagero ønsker alle våre kunder, partnere og øvrige en riktig fin julehelg og alt godt for det nye året 2017! Vi vil også takke dere for et godt samarbeid under året som har gått!

Vi er glade og stolte over alt enda flere bedrifter velger å koble seg til vårt nettverk Pagero Online og vi jobber kontinuerlig for å utvikle vårt tilbud slik at våre kunder skal få størst mulig nytte av sin investering.

Pagero som virksomhet har også vokst under året med mange nye medarbeidere, både på vårt hovedkontor i Gøteborg, men også på våre lokale kontor. I 2016 har vi åpnet kontor i Italia, Spania, Nederland og Frankrike for å møte den økte etterspørselen av tjenester for elektronisk meldingshåndtering over hele verden.

Vår julegave i år er en donasjon til Barncancersfondens arbeid. Barncancerfonden samler inn penger for å forebygge og bekjempe kreftsykdommer hos barn og jobber for en bedre helse- og livssituasjon for kreftrammede barn og deres familier.

Barncancerfondens Julknapp 2016

Vi ser fram til et veldig fint 2017 sammen med dere!

Les mer om Barncancerfondens arbeid

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok