//, Utvalgte nyheter/Pagero åpner kontor i Madrid
  • spain_madrid_office

Pagero åpner kontor i Madrid

2018-05-18T14:59:20+00:00mars 17th, 2016|Nyheter, Utvalgte nyheter|

Pagero åpner nytt kontor i Madrid for å dekke den økende markedsetterspørselen i Spania og Portugal og som et ledd i vår internasjonaliseringsprosess. Med lokalt nærvær kan vi også tilby forbedret support til våre lokale kunder.

I spansk- og portugisisktalende land vil Pagero være representert under varemerket PGN.

”Den spanske økonomien er en av de 20 største i verden og har naturligvis stort potensial,” sier Bengt Nilsson, CEO, Pagero AB. ”Siden januar 2015 har det vært obligatorisk å sende e-fakturaer til offentlig sektor i Spania, noe som har bidratt til økt etterspørsel etter våre tjenester. Vi ser også at markedet stort sett har nådd en modenhetsgrad som har ført til økt interesse for automatisering av innkjøps- og faktureringsprosessene, der våre tjenester er helt i pakt med tiden. Dessuten er Spania en betydelig handelspartner for andre land i Europa, og dette gjør det enda viktigere med lokalt nærvær siden vi etablerer virksomhet i stadig flere europeiske land.”

Kontoret vårt i Madrid ledes av Alexander Jansson, MD, PGN. Ta gjerne kontakt med ham for å få mer informasjon!

alexander

 

Alexander Jansson
Tlf: +46 (0) 762 61 81 00
Epost: alexander.jansson@pagero.com

 

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok