///Interessen for e-handel og PEPPOL øker i Sverige
  • peppol-logo-for-news

Interessen for e-handel og PEPPOL øker i Sverige

2018-05-18T14:53:49+00:00mars 1st, 2016|Nyheter|

ESV har undersøkt status for statens arbeid med e-handel og PEPPOL, og i sin rapport til regjeringen konstaterer de at over halvparten av de statlige myndighetene i Sverige var koblet til PEPPOL i slutten av 2015.

I rapporten slås det fast at mange myndigheter arbeider aktivt og vil forbedre bruken av e-handel for å effektivisere innkjøpene sine. Arbeidet med å koble til flere myndigheter og leverandører vil fortsette fremover for å oppfylle de kommende kravene, som sier at alle myndigheter skal være tilkoblet PEPPOL innen november 2018. ESV vil følge opp utviklingen hvert halvår.

”Vi merker tydelig at interessen for PEPPOL fra både offentlig og privat sektor har økt enormt siden ESV offentliggjorde kravet sitt. Vi får mange forespørsler, og stadig flere melder seg på til våre frokostseminarer om PEPPOL for å få mer informasjon,” sier Karin Lidberg, produkteier og ansvarlig for PEPPOL i Pagero. ”Kundene våre kan faktisk allerede nå oppfylle det kommende kravet siden Pagero er et godkjent aksesspunkt i PEPPOL. Via vårt nettverk Pagero Online kan kundene våre nå alle registrerte mottakere i PEPPOL, både i Sverige og internasjonalt.”

Les mer om Pageros seminarer

Les mer om ESVs rapport (på svensk)

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok