Løsninger for naturressurser

Oppfyll endringer i regulatoriske krav, tekniske krav og krav fra markedet

Naturressursindustrien er en av de mest diversifiserte bransjene, og den inkluderer energisektoren (vann, olje og gass, gruvedrift og luft-, vind- og kjernekraft) samt jordbruks-, fiskeri- og skogbrukssektoren. Pagero sine løsninger for naturressursindustrien er utviklet for å sikre at selskaper i bransjen kan følge med i utviklingen, koble seg til et bredt spekter av forretningspartnere og oppfylle stadig endrende krav fra offentlige myndigheter og fra bransjen.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Fleksibilitet i virksomheten din

Med Pagero får du bedre fleksibilitet i virksomheten, med enkel tilkobling til forretningspartnere, interoperabilitet mellom nettverk og med offentlige nav, og vår compliancetjeneste som sikrer at du oppfyller lokale krav i mer enn 50 markeder. Vårt åpne nettverk sørger for at du kan få helt digital dokumentflyt i dine order-to-cash-, purchase-to-pay- og fraktprosesser – uansett hvilke systemer eller prosesser forretningspartnerne dine bruker eller hvilken digital kapasitet de har.

Managed services – aktivering av leverandører

Koble deg raskt og enkelt til forretningspartnerne dine ved hjelp av vårt erfarne og flerspråklige aktiveringsteam. Teamet arbeider i flere tidssoner, og kan tilby en skreddersydd aktiveringsprosess med personlig service og rask brukerstøtte til alle forretningspartnerne dine.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Reduser kostnadene dine med Pagero sine løsninger for naturressursindustrien

Ved å støtte flere metoder for fakturalevering har vi klart å stimulere og fremskynde prosessen for nye brukere for å oppnå en 100 % digital fakturaflyt i forretningssystemet vårt.

Imad Barake, Vice President Finance – Corporate hos Shawcor
Real-time data aggregation across systems - icon

Aggreger data mellom system og selskap – i sanntid

Aggreger og få tilgang til flere systemer og selskaper fra samme konto med Pagero sin rapporterings- og analyseverktøy. Skreddersy og utarbeid rapporter for å oppfylle dine konkrete krav, og planlegg og få varsler når rapporter blir tilgjengelige. Få sanntidsoversikt over transaksjoner i hele virksomheten for bedre sporbarhet og detaljert innsikt.

Noen av kundene våre:

LES VÅRE KUNDECASER

Våre tjenester

Noen eksempler på tjenester vi tilbyr naturressursindustrien:

  • Pagero nettverk: Vårt globale og åpne nettverk av selskaper
  • Datavalidering: Kontroll av innholdet i alle innkommende og utgående dokumenter
  • Databerikelse: Vår automatiserte berikelsestjeneste sikrer at alle felt oppfyller både juridiske krav og de interne kravene fra deg og forretningspartnerne dine
  • Compliance: Oppfyll juridiske krav og mønsterpraksis – uansett marked og bransje
  • Datainnsamling: Fang opp riktige data fra ikke-digitale dokumenter (papir og PDF) på topp- og linjenivå
  • PDF og utskriftsdistribusjon: Med våre tjenester for e-post og distribusjon av papirfakturaer kan du nå forretningspartnere som har begrenset digital kapasitet

Relatert innhold

Resource Centre