Løsninger for eiendoms-og byggebransjen
Forenkle faktureringen, og oppfyll skattemessige krav

Alt du trenger til bygnings- og eiendomsforvaltning

Forenkle håndteringen av flere fakturasystemer og oppfyll momskrav ved hjelp av én enkelt tilkobling til vårt globale, åpne og skybaserte nettverk. Få helt digital dokumentflyt og bedre effektivitet, automatisert flyten og få tilgang til korrekte data i sanntid.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Få 100 % digital flyt

Reduser syklustidene, reduser behovet for verktøy for å sikre datakvalitet og frigjør ressurser til verdiskapende aktiviteter ved å digitalisere og automatisere håndteringen av kunde- og leverandørreskontro. Erstatt flere systemer med én enkel og rask tilkobling mellom kjøper og leverandør. Vår unike løsning lar kunder drastisk redusere behovet for forskjellige portaler og tjenesteleverandører, og isteden sende og motta alle flyter via samme kanal, tilpasset eksisterende system og format.

Oppfyll skattemessige krav, og styrk relasjoner

Med våre tjenester kan du enkelt navigere blant lover om omvendt skatteplikt og sikre riktige byggekoder, prosjektnummer og informasjon om kostnadssted på fakturaer. Du fyller enkelt ut opplysningene i skattemeldingen og mva-oppgaver for inngående og utgående moms og interoperabilitetsavtale. Bygg tillit i hele den offentlige og private sektoren med enklere forbindelser mellom privatpersoner og banker, og mellom selskaper og juridiske enheter.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Effektiviser prosesser med Pagero sine løsninger for eiendoms- og byggebransjen

Det finnes bare fordeler med å bytte til digital håndtering av leverandørfakturaer. Det er klimasmart, vi sparer mye tid og vi får bedre sporbarhet og forbedret likviditet.
Jona Heida Hjalmarsdottir, Accountant i Wästbygg
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Administrer prosjekter med data i sanntid

Få oversikt over og kontroller aktiviteter i forskjellige selskaper og kontoer takket være sømløs integrasjon til vårt åpne, skybaserte nettverk. Eliminer faktureringsfeil, forsinket betaling og tidkrevende manuelt arbeid. Pagero gjør det enkelt å se alle kontantstrømaktiviteter i sanntid, uansett hvor mange kontoer og selskaper du håndterer. Vi er med deg fra start til slutt med forretningsprognoser, prosjektplanlegging og tidshåndteringsstøtte, samt oppfølging under og etter prosjekt.

Noen av kundene våre:

LES VÅRE KUNDECASER

Våre tjenester

Oppnå alle dine bransjespesifikke behov med bare én tilkobling til Pagero sitt nettverk. Våre tjenester inkluderer:

  • Pagero nettverk: Vårt globale og åpne nettverk av selskaper
  • Datavalidering: Kontroll av innholdet i alle innkommende og utgående dokumenter
  • Databerikelse: Vår automatiserte berikelsestjeneste sikrer at alle felt oppfyller både juridiske krav og de interne kravene fra deg og forretningspartnerne dine
  • Compliance: Oppfyll juridiske krav og mønsterpraksis – uansett marked og bransje
  • Datainnsamling: Fang opp riktige data fra ikke-digitale dokumenter (papir og PDF) på topp- og linjenivå
  • PDF og utskriftsdistribusjon : Med våre tjenester for e-post og distribusjon av papirfakturaer kan du nå forretningspartnere som har begrenset digital kapasitet

Relatert innhold

Resource Centre