Hämeen Rakennuskone

>Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone Oy

Hämeen Rakennuskone Oy er Finlands største privateide leverandør av maskinutleiesløsninger innen restaurerings- og byggindustrien. Familiebedriften, grunnlagt i 1975, bedriver sin virksomhet på seks ulike plasser og tilbyr sine kunder et bredt produktsortiment som består av mer enn 1500 produkter, blant annet byggmaskiner, heiser og arbeidsplattformer.

0
Antall ansatte
0
Utgående fakturaer per år
0 M€
Omsetning

Miljøvennligog effektiv e-fakturering

Hämeen Rakennuskone gikk over til e-faktura for cirka ti år siden. «Med e-faktura søkte vi etter en mer miljøvennlig og effektiv faktureringsmetode», sier Anne Tala, Økonomisjef på Hämeen Rakennuskone. «Vi trengte også å oppdatere våre prosesser for å møte kundenes behov. Våre kunder innen både den private og den offentlige sektoren ønsket nemlig e-fakturaer.»

Programvareleverandørens anbefaling

«Før Pagero hadde vi allerede hatt to ulike leverandører som vi senere var nødt til å bytte på grunn av tekniske problem. Det var i det vendepunktet at vår programvareleverandør anbefalte oss Pagero. Etter en nøye sammenligning av de ulike markedsaktørene, valgte vi Pagero. Vårt samarbeid begynte i 2016 og vi har vært fornøyde med vår avgjørelse.»

«Det at systemene fungerer sammen er kjempeviktig og Pagero har på alle områder viset seg å være verdt sitt gode rykte.»

Utmerket teknisk løsning

«På grunn av våre tidligere erfaringer var vi bekymret over teknikken og integrasjonen, men løsningen som Pagero tilbød oss har fungert utmerket og har løst våre problem. Pagero har på alle områder viset seg å være verdt sitt gode rykte på markedet. Det at systemene fungerer sammen er kjempeviktig, og her kan man trygt konstatere at redselen for tekniske problemer var meningsløs. Oppkoblingen fungerte veldig bra.»

Alt i ett

«Vi sender 60 000 fakturaer hvert år, hvorav 60% er e-fakturaer. Vi streber etter å øke mengden kontinuerlig av elektroniske fakturaer, men før vi kommer helt fra papirformatet, har vi løst det med Pageros tilleggstjeneste ekstern print for alle de kunder som ikke kan ta imot e-fakturaer. På den måten kan vi sende hele vår utgående fakturaflyt via Pagero Online.»

«Faktureringen med Pagero er rask og enkel. Vi har stor tillit for både tjenestene og supporten – i situasjoner når vi trenger hjelp får vi det også veldig raskt.»

Raskt og enkelt

«Så vi kan konkludere med at faktureringen med Pagero er rask og enkel. Vi har stor tillit for både tjenestene og supporten – i situasjoner når vi trenger hjelp får vi det også veldig raskt. Pagero Online er veldig håndterbar noe våre kollegaer har satt pris på. Derfor ser jeg heller ikke noen hindringer for en felles utvikling og framtid med Pagero – som vi dessuten virkelig kan anbefale til andre.»

hameen 1000x400

Om Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone Oy (HRK) bedriver uthyrning av byggmaskiner, liftar och arbetsplattformar och har sex kontor i Finland; Vanda, Lahtis, Tavastehus, Tammerfors, Kangasala och Birkala. Familjeföretaget har 70 anställda och år 2016 var omsättningen 23MEUR.

2017-09-08T13:51:13+00:00 13 February 2017|Ukategorisert|