//Pagero og IFS – globale partnere
Pagero og IFS – globale partnere2019-08-21T16:41:54+00:00

Pagero og IFS – globale partnere

En heldigital forretningsprosess for ende-til-ende-kontroll

Som et resultat av et langt og nært samarbeid har Pagero og IFS inngått en global partneravtale. Som følge av denne avtalen kan alle IFS’ kunder raskt og enkelt komme i gang med Pageros tjenester og skybaserte nettverk for å digitalisere og få ende-til-ende-kontroll over kjøp-til-betaling- og bestilling-til-kontanter-prosesser.

Kundene fortsetter å bruke IFS Applications™ som vanlig, og de kan kommunisere elektronisk med alle forretningspartnere uavhengig av størrelse, system eller bransje.

Tjenester som utfyller hverandre

Pageros tjenester utfyller IFS Applications™, og hjelper deg med å strømlinjeforme forretningsprosessene ved hjelp av automatiserte arbeidsflyter og bedre kontroll, sikkerhet og sporbarhet.

IFS Applications™ gir sluttbrukere meget god brukervennlighet og prosess-støtte for både bestillings- og fakturaprosessene, og Pagero sørger for at bestillingene og fakturaene konverteres fra IFS’ format til den relevante mottakerens format, eller motsatt, avhengig av land eller bransjestandarder.

Vi støtter følgende prosesser:

Kundereferanser

Pagero Global Icon

Tilgang til et globalt e-handelsnettverk

Pageros mål er å tilby kundene et globalt e-handelsnettverk som gjør at de kan nå alle sine partnere i privat og offentlig sektor, tjenesteleverandørens nettverk og andre nettverk.

Av denne grunn har vi interoperabilitetsavtaler med med en lang rekke andre operatører over hele verden. Vi er også et godkjent aksesspunkt i alle de landene hvor PEPPOL er innført, og vi arbeider også aktivt for å koble til offentlig sektor i alle land i Europa der e-fakturering og e-bestilling er et lovkrav.

Kommende events

IFS World Conference 2019

oktober 7, mandag - oktober 10, torsdag

Enkel implementeringsprosess

Pagero og IFS har tett og kontinuerlig dialog, som forenkler implementeringsprosessen for våre felles kunder.

Våre FoU-avdelinger samarbeider og møtes regelmessig for å optimalisere tjenestefunksjoner. Vi forbereder prosjekter sammen, noe som sparer tid og er en fordel for kundene våre. Pagero har også laget en implementeringspakke, som består av en konfigurasjonsveiledning for oppsett, rullebasert presentasjonsmateriale for implementering og forutsetninger for å kunne bruke Pageros løsning i IFS Applications™.

Fordeler ved å koble seg til Pagero Online

  • Rask og enkel implementering takket være en forhåndsdefinert integrasjonsmodell
  • Støtte for håndtering av priskataloger, bestillinger, bestillingsbekreftelser, råd for utsendelse og fakturaer
  • Tilgang til mer enn 1 500 000 bedrifter over hele veden via Pageros og våre partneres nettverk
  • Mulighet til å sende bedriftsmeldinger B2B, B2G og B2C
  • Automatisk konvertering til og fra alle formater i Pageros formatbibliotek
  • 90 dagers transaksjonslogg
  • Gratis oppdateringer og gratis brukerstøttetjenester
  • Sikker kommunikasjon via kryptert nettverk

Last ned brosjyre

En global løsning for automasjon av Purchase to Pay, Order to Cash og AP og AR

Les mer

Vil du vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon.

Kontakt
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK