Pagero Oy feirer 5-årsjubileum

///Pagero Oy feirer 5-årsjubileum

Pagero Oy feirer 5-årsjubileum

Toni

Toni Pihamaa, Country Manager, Pagero Oy

Pageros finske kontor ble etablert i 2010 som en del av selskapets satsning for å bli en Nordisk operatør. Det fantes allerede en virksomhet i Norge og det var derfor et naturlig steg å åpne kontor i Finland også. Pagero OY har i løpet av fem år etablert seg som en viktig finsk leverandør av e-handelstjenester, og både antall kunder og volumer øker raskt.

«Markedet har innsett våre styrker: høykvalitative tjenester og meget bra kundeservice, i tillegg til
enkelheten i at man kun behøver en eneste kobling til Pagero Online for å nå alle sine forretningspartnere. Kundene slipper å ha en mengde ulike tjenesteleverandører for å få det vi kan tilby,» sier Toni Pihamaa, VD, Pagero OY.

«Vår målsetning er å stadig utvikles slik at vi i fremtiden kan tilby våre kunder enda bedre tjenester og service,» fortsetter Jusa Koski, Pagero OY.

«I løpet av de siste fem årene har Pagero etablert seg ikke bare som en Nordisk, men også Europeisk eller til og med global, operatør,» sier Toni Pihamaa. «Hvis utviklingen fortsetter etter planen, ser vi ingen hindre for at vi snart er den største operatøren i Norden og en velfungerende partner for kunder i hele verden.»

2017-10-12T10:31:39+00:00 10 september 2015|Intervjuer|