Vi hjelper deg å lykkes

Vi hjelper deg å lykkes

Vi tilbyr ikke bare tjenester for å effektivisere forretningsprosesser, men også en leveransesorganisasjon som hjelper våre kunder å oppnå målene de har satt seg med investeringene sine.

Analyser og forstudier

Vårt Customer Integration-team hjelper til med analyser og forstudier om for eksempel format og lokalt regelverk. Arbeidet deres er avgjørende for mange av våre kunder som vil håndtere elektronisk flyt i flere land. Teamet bidrar også til å skape en så effektiv og vedlikeholdsfri løsning som mulig. I samråd med kunden ser de over og anbefaler den beste mulige strukturen til for eksempel kommunikasjon, feilhåndtering, formater, berikninger og valideringer.

Noen eksempler på forstudier vi kan hjelpe med:

  • Passer ønsket format til formålet?
  • Mangler det informasjon som kreves i de landene som er aktuelle?
  • Er det ønskede noe kunden kan vokse med?
  • Hvilke juridiske krav gjelder?
  • Hvilke juridiske krav kommer?

Kontroll på formatet

Våre kunder trenger ikke å lure på hvilket format forretningspartnerne benytter, fordi vi sørger for at alle dokumenter som sendes via Pagero Online konverteres til det formatet mottakeren kan håndtere.

Vi sørger for at oppdateringene som kreves av de forskjellige formatene er gjennomført og at alle flytstrømmer fungerer over tid. Til daglig håndterer leveranseorganisasjon vår over 350 formater.

Vårt mål er å levere løsninger av høy kvalitet på en kundefokusert, effektiv og profesjonell måte som gir kundene våre en tjeneste som er bærekraftig over tid.

Helena Stolpe, VP Delivery, Pagero

De holder det de lover. Pagero har vært enestående, og de er alltid villige og raske til å hjelpe oss når det oppstår spørsmål.

Ana Jiménez, Head of internal control processes, ABB S.A.

Hjelp til å komme i gang

Når du velger våre tjenester, tilbyr vi en oppstart hvor vi går gjennom Pagero Online og viser hvordan tjenesten fungerer, hjelper deg til å komme i gang og sikrer at transaksjonsflyten fungerer som den skal.

Bygg nettverket ditt

Når du har kommet i gang med å bruke tjenestene våre er det viktig å maksimere den elektroniske transaksjonsflyten. Det er først da du effektiviserer bedriftens flyt og kan oppnå maksimal nytte av tjenestene våre. Du kan gjøre jobben selv, eller la oss ta hånd om den:

Self service – Gjør det selv

Pageros self service-funksjon er tilgjengelig i Pagero Online for alle våre kunder. Du får fri tilgang til et nettverk som består av millioner av selskap i hele verden. Du skriver bare inn navnet på den bedriften du vil kommunisere med, sender dem en forespørsel, og når vedkommende har akseptert kan dere begynne å kommunisere.

Kunde/leverandøraktivering – Vi gjør jobben for deg

Alle organisasjoner har ikke tid eller ressurser til å kontakte sine kunder eller leverandører for å få dem til å komme i gang med elektronisk flyt. Spesielt når det handler om internasjonale flytstrømmer, kan arbeidet være svært omfattende. Vårt aktiviseringsteam har mange års erfaring i å hjelpe våre kunder med å aktivere sine forretningsforbindelser over hele verden, og de kan ta hånd om dette arbeidet for deg.

Følgende er en del av et aktiveringsprosjekt:

  • Ansvarlig prosjektleder hos Pagero
  • Prosjektplan med tid og omfang
  • Informasjonsutsendelse til berørte forretningspartnere
  • Aktivering av berørte forretningspartnere
  • Tett dialog og regelmessige rapporter

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon!

Mer om våre tilbud