/Oppnå helautomatisk flyt
Oppnå helautomatisk flyt2019-04-29T10:26:23+00:00

Oppnå helautomatisk flyt
Fra dag én

100 % digital flyt med Pagero

Enten du er kunde eller leverandør, kan du oppnå 100 % digital innkommende og utgående flyt med Pagero – fra dag én. Vi tilbyr forretningspartnerne dine flere tilkoblingsmuligheter, slik at du kan håndtere hele flyten elektronisk via én kanal, uavhengig av hvordan forretningspartnerne dine velger å arbeide.

For forretningspartnere med digital flyt

For forretningspartnere som har mulighet til å håndtere digital flyt, tilbyr Pagero tilkobling via ulike kommunikasjonsprotokoller, som SFTP, AS2 og AS4, i mange strukturerte formater, for eksempel XML og EDIFACT. Leverandører kan sende og ta imot elektroniske ordre- og fakturadokumenter fra sine eksisterende systemer til Pagero Online i det formatet de foretrekker. Plattformen vår konverterer og validerer dokumentene automatisk før de videresendes til ditt eksisterende system, slik at du kan ta imot alle dokumentene elektronisk i det formatet som passer for deg.

Digitaliser bedriften din i dag

KONTAKT OSS

For forretningspartnere med analog flyt

Hvis forretningspartnerne dine ikke har mulighet til å håndtere digital flyt, hjelper Pagero deg med å oppnå digital kommunikasjon ved hjelp av en rekke alternativer:

  • Pagero Free, vår gratis og brukervennlige nettportal som lar forretningspartnerne dine håndtere et begrenset antall e-dokumenter i måneden.
  • Vår vanlige nettportal uten begrensninger for antall e-dokumenter som kan håndteres.
  • Skanning/tolking av data (OCR) med vår tjeneste Pagero Data Capture
  • PDF via e-post
  • Tjenester for utskrift og distribusjon

Aktivering av leverandører og kunder

Vårt flerspråklige on-boardingteam har mange års erfaring med å koble sammen bedrifter og deres forretningspartnere over hele verden. Teamet arbeider i forskjellige tidssoner, og kan aktivere alle forretningspartnerne dine med den tilkoblingsmetoden som passer best for dem, slik at du kommer i gang med din digitale flyt så raskt og enkelt som mulig.

Bedre innsikt for bedre resultater.

Med 100 % digital flyt kan du maksimere nytten av rapporterings- og analyseverktøy. Riktige data og automatisk beriking og validering legger grunnlaget for bedre forretningsinnsikt, slik at du kan ta bedre beslutninger og oppnå bedre resultater.

LES MER
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK