Oppnå helautomatisk flyt
Fra dag én

100 % digital flyt med Pagero

Enten du er kunde eller leverandør, kan du oppnå 100 % digital innkommende og utgående flyt med Pagero – fra dag én. Vi tilbyr forretningspartnerne dine flere tilkoblingsmuligheter, slik at du kan håndtere hele flyten elektronisk via én kanal, uavhengig av hvordan forretningspartnerne dine velger å arbeide.

For forretningspartnere med digital flyt

For forretningspartnere som har mulighet til å håndtere digital flyt, tilbyr Pagero tilkobling via ulike kommunikasjonsprotokoller, som SFTP, AS2 og AS4, i mange strukturerte formater, for eksempel XML og EDIFACT. Leverandører kan sende og ta imot elektroniske ordre- og fakturadokumenter fra sine eksisterende systemer til Pagero Online i det formatet de foretrekker. Plattformen vår konverterer og validerer dokumentene automatisk før de videresendes til ditt eksisterende system, slik at du kan ta imot alle dokumentene elektronisk i det formatet som passer for deg.

Digitaliser bedriften din i dag

For forretningspartnere med analog flyt

Hvis forretningspartnerne dine ikke har mulighet til å håndtere digital flyt, hjelper Pagero deg med å oppnå digital kommunikasjon ved hjelp av en rekke alternativer:

  • Pagero Free, vår gratis og brukervennlige nettportal som lar forretningspartnerne dine håndtere et begrenset antall e-dokumenter i måneden.
  • Vår vanlige nettportal uten begrensninger for antall e-dokumenter som kan håndteres.
  • Skanning/tolking av data (OCR) med vår tjeneste Pagero Data Capture
  • PDF via e-post
  • Tjenester for utskrift og distribusjon

Aktivering av leverandører og kunder

Vårt flerspråklige on-boardingteam har mange års erfaring med å koble sammen bedrifter og deres forretningspartnere over hele verden. Teamet arbeider i forskjellige tidssoner, og kan aktivere alle forretningspartnerne dine med den tilkoblingsmetoden som passer best for dem, slik at du kommer i gang med din digitale flyt så raskt og enkelt som mulig.

Bedre innsikt for bedre resultater.

Med 100 % digital flyt kan du maksimere nytten av rapporterings- og analyseverktøy. Riktige data og automatisk beriking og validering legger grunnlaget for bedre forretningsinnsikt, slik at du kan ta bedre beslutninger og oppnå bedre resultater.