/Pagero Freight Solutions – få full kontroll over fraktkostnadene dine
Pagero Freight Solutions – få full kontroll over fraktkostnadene dine2019-05-10T15:10:10+00:00

Pagero Freight Solutions
Få full kontroll over fraktkostnadene dine

Få oversikt over flyten

Bruk Pagero Freight Solutions til å kontrollere fraktkostnadene dine, og få oversikt over flyten i sanntid. Vår tjeneste for fraktrevisjon og avstemming validerer automatisk fakturaene dine og identifiserer og håndterer avvik, slik at informasjonen er korrekt, samtidig som dine totale fraktkostnader reduseres. Pageros åpne, globale nettverk gir deg friheten til å koble deg til valgfri logistikkleverandør via én tilkobling til plattformen vår. Vårt skybaserte nettverk gjør at vår freight-løsning kan følge deg dit virksomheten eller forretningspartnerne dine tar deg.

Automatisert fakturakontroll

La Pagero Freight Solutions forenkle kontroll og avstemming av fakturaer ved hjelp av våre automatiserte tjenester for innkjøps- og kostnadskontroll. Tjenestene våre hjelper deg med å:

  • validere fakturaene dine mot aktuelle avtaler
  • identifisere og håndtere avvik i tråd med forhåndsdefinerte forretningsregler
  • kontrollere datakvaliteten for forbedret maskinlæring og bedre oversikt
  • kontrollere og redusere de totale fraktkostnadene

Ta kontroll over logistikk-kostnadene dine med Pagero Freight Solutions

KONTAKT OSS

Ett enkelt system for global virksomhet

Med Pagero Freight Solutions får du tilgang til Pageros Compliance-tjeneste, som hjelper deg med å oppfylle lokale regler for ting som skatt og mva-håndtering. Vårt skybaserte nettverk og vår globale rekkevidde gjør at plattformen vår står klar når du skal utvide virksomheten din, uansett hvor i verden virksomheten din tar deg.

AI og maskinlæring for transport- og frakthåndtering i sanntid

Pagero Freight Solutions gir deg tilgang til det beste innen AI og maskinlæring. Ved hjelp av vår fullstendig indekserte historikk gir vi deg skreddersydd innsikt som gjør at du kan spore og justere vareflyten i sanntid for å forbedre virksomhetens effektivitet. Kombiner Pagero Freigth Solutions med våre rapporterings- og analysetjenester for å få ytterligere innsikt i transportvirksomheten din.

Løsningen inneholder en rekke forhåndsdefinerte kvalitetskontroller som hjelper oss med å identifisere feil, og som sørger for at vi kan føle oss trygge.
CARL WESTMAN, ANSVARLIG FOR PROSESSER, METODER OG VERKTØY, ERICSSON DISTRIBUTION LOGISTICS

Relatert innhold

No items found
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK