Bransjetilpassede løsninger2019-05-10T15:24:50+00:00

Bransjetilpassede løsninger
Skreddersydde etter dine behov

Forbedre effektiviteten og kontantstrømmen

Hvorfor nøye deg med en generell løsning når du kan bruke en tjeneste som er skreddersydd etter dine behov? Med våre bransjetilpassede løsninger kan du redusere driftskostnadene, effektivisere forsyningskjeden og optimalisere kontantstrømmen din. Vårt team av spesialister kan kartlegge dine behov, anbefale en løsning som passer dine behov og støtte kundene og partnerne dine gjennom hele prosessen.

Bransjeløsninger

Pagero Freight Solutions

Med Pagero Freight Solutions kan du ta kontroll over fraktkostnadene dine, og få oversikt over transportkostnadene i sanntid. Vår tjeneste for fraktrevisjon og avstemming validerer automatisk fakturaene dine og identifiserer og håndterer avvik, sikrer at informasjonen er korrekt og reduserer totalkostnadene.

Les mer

Pagero Health Solutions

Pagero Health Solutions er en løsning for sykehus og bedrifter, skreddersydd for helse- og omsorgssektorens konkrete behov. Finn og koble deg til de beste leverandørene raskt og enkelt gjennom vårt globale register over sykehus og omsorgsinstitusjoner.

Les mer

Les mer om våre bransjetilpassede løsninger

KONTAKT OSS
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tjenester fra tredjepart for å analysere trafikk i tråd med personvernerklæringen vår. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler, se instruksjonene i personvernerklæringen. OK